



Meest recente creaties
Hot chocolate bomb in paasstijl
Ik vind de hot chocolate bommen nog steeds erg leuk. Nu is een haas geen bom vorm maar toch. Ik denk dat ik ze nu al meer dan 5 jaar maak en ik heb al veel modellen gemaakt. Maar onze kleindochter blijft ze geweldig vinden dus speciaal voor haar...... Harrie haas en Nijntje
Gevulde paaseitjes.
Gevulde paaseitjes van melkchocolade, witte chocolade en gold chocolade.
De Gold en melkchocolade op het linker bordje zijn gevuld met gezouten karamel met een karamel likeur. De melkchocolade op het andere bordje is gevuld met een praline ganache van witte chocolade en de eitjes van witte chocolade hebben een aardbeien ganache ook met witte chocolade.
Chinees gekookt
We waren op vakantie en vonden het leuk om samen te gaan koken. We zijn een hele dag bezig geweest maar het was allemaal zo lekker. Echte de moeite waard. Alleen de nasi en bami en kroepoek hadden we gekocht. We hadden : Chinese tomatensoep, haaienvinnensoep, babi pangang, gong pao kai (kip met groenten en cashewnoten), tjap tjoi met kipfilet.
De recepten zijn allemaal van Tijgerkop.