Opgerold brooddeeg met pizzasaus, salami, uien en paprika en daar nog wat geraspte kaas overheen.
Mini cakemuffins
Mini cakemuffins met zwitserse room en suikerglazuur.
Gemaakt voor koningsdag.
Cake meisje
Ik vond zo'n leuke taartenstandaard en moest die even uitproberen.
Bonbons in rood-wit-blauw-oranje
Deze bonbons zijn gemaakt van melkchocolade en waren voor iemand die een lintje kreeg.
Ze zijn gevuld met een chocolade ganache en het toefje is van witte (oranje gekleurde) spuit chocolade.
Staafje
Deze bonbons zijn gevuld met een ganache met cookie likeur en stukjes caramel
Geribbelde bonbon
Geribbelde bonbon van melkchocolade met nougat vulling.
Slagroomtruffels uit een vorm
Deze bonbons hebben een vulling net als een slagroomtruffel. Dus eigenlijk is het gewoon een soort slagroomtruffel maar dan uit een vorm.
Bijtjes
Deze bonbons zijn van melkchocolade met pinda krokant
Vlinders en Love bonbons
De vlinders zijn van witte chocolade met een pistache slagroom vulling.
De Love bonbons zijn met een caramel vulling
Pistache slagroomtruffels
Slagroomtruffels met een pistache smaak.
Egelantiertjes en ijzerkoekjes
IJzerkoekjes gebakken op de ijzerplaat zoals het dus hoort. En de egelantiertjes zijn eigenlijk een variant op het ijzerkoekje. Hier is cacaopoeder aan toegevoegd.
Pandabeertjes en cupcakejes
Deze chocolaatjes zijn niet gevuld.
Frangipane mini gebakjes met mascarpone room en advocaat
Ook nog een variant gemaakt van mini frangipane gebakjes met mascarpone room en advocaat.
Frangipane mini gebakjes met witte chocolade creme
Erg lekker mini gebakje. De frangipane is natuurlijk gemaakt met zelfgemaakte amandelspijs.
Wafeltjes met en zonder kaneelsuiker
Kleine krokante wafeltjes met en zonder kaneelsuiker.
Paas zandkoekjes
Omdat het altijd leuk is om zandkoekjes te bakken heb ik deze in het paasthema gebakken.
Chinoise met jam
Een zacht en zoet brood met aardbeienjam en banketbakkersroom
Diverse bonbons bewerkt met de airbrush
De halve bolletjes waren voor koningsdag en zijn gemaakt van witte chocolade en hebben een slagroomvulling met pistache.
De envelopjes waren ook voor koningsdag en hebben een praline vulling.
Paashaasjes
Van restjes chocolade die ik steeds had na het maken van de bonbons en paaseieren heb ik paashaasjes gemaakt.
Ze zijn er in de smaken, melk, puur, wit en karamel.