Reepjes gemaakt van melk en pure chocolade en van witte en caramel chocolade.
Samen in een doosje weggegeven als bedankjes.
Zandkoekjes gedeeltelijk gedoopt in de chocolade en daarna gedecoreerd met hagelslag en gemalen amandelen.
Leuk koekje voor de herfst.
Een bodem van verkruimelde koekjes met daarom een soort chocolade fudge met pindakaas. Het geheel bestrooid met pinda's.
Gevulde speculaas koeken. Het zijn brosse koeken, volgende keer een ander recept voor zachte koeken.
Amandel kaneelbroodjes.
Repen van pure chocolade met caramel en pinda's
Grote twix gemaakt. Ook de koekjes die erin zitten heb ik zelf gebakken.
Bounty gemaakt, deze keer in een mooie mal.
Chocolade kevers.
Oranje koek
Chocolade schoentjes. De Adidas had ik al eens eerder gemaakt, de Nike schoentjes zijn nieuw.
Slagroomtruffels met stukjes chocolade en amarena kersen en kirsch.
Stroopwafel truffels.
Bewaren
Tijger soezen gevuld met zwitserse room.
Lubecker rol met chocolade en amarena kersen.
Naar aanleiding van het programma heel holland bakt ook spritsen gemaakt.
Chocolade en gewone zandkoekjes. Op de foto niet heel duidelijk te zien maar de tanden hebben gezichtjes.
Heel holland bakt is weer begonnen en ik heb het boek heel holland bakt mee.
Dus het is leuk om elke week mee te bakken met het programma.
Ik vind ze zelf goed gelukt en ze smaken prima.
Zachte witte broodjes met rendangvlees.
Op de broodjes zit een beetje geraspte kokos.
Deze broodjes zijn ook weer het resultaat van mijn eigen creatieve bedenksels.
Slof met zelfgemaakte amandelspijs en daarop aardbeienbavarois.
Gemaakt voor Albert
Pagina 62 van 80