Gewoon zanddeeg vanille en chocolade.
De hartjes van de bloemen zijn van karamel- witte- pure en aardbeien chocolade.
Van een restje chocolade een paar smiley reepjes gemaakt.
Deze bonbons zijn gemaakt van karamel chocolade en hebben een vulling van roomkaas met koekkruimels en kleine stukjes karamel.
Vrij grote beren bonbons van pure chocolade met een vulling van rum-rozijnen ganache.
Zachte broodjes waar een hotdog in mee is gebakken.
Van een restje deeg een paar ham-kaas broodjes gemaakt.
Ze zijn goed gaar, maar wat je ziet is de gesmolten kaas.
Zachte zoetige broodjes gebakken en gevuld met zwitserse room.
Van een restje marshmallow nog een paar kleine chocoladezoentjes (negerzoentjes) gemaakt.
IJshoorntjes gevuld met marshmallow en dan gedoopt in de pure chocolade.
Niet de mooiste uitvoering maar wel lekker.
Volgende keer op een iets andere manier maken.
Soesjes gevuld met tiramisu.
Op de soesjes zit een laagje chocolade met een beetje cacaopoeder.
Slagroomsoesjes met een laagje echte chocolade.
De bolletjes met de felle kleurenr zijn met cookie likeur ganache en stukjes caramel.
De bolletjes met goudkleur zijn met rum-rozijnen ganache.
De vierkante zijn met praline pasta.
Lippen van aardbeien chocolade met een vulling van aardbeien mascarpone ganache.
Ik had dit al vaak gezien op internet en vond het erg leuk omd at eens uit te testen.
Eigenlijk is het een soort caramel maar dan bros doordat je er bakingsoda aan toevoegt.
Zebra cake van chocolade en vanille cake.
Grote zandkoeken gemaakt.
Ze stonden al heel lang op mijn te bakken lijst en eindelijk gemaakt.
Ik heb aardbeienjam gebruikt (zelfgemaakt)
Zachte luxe broodjes met amandel-kaneel vulling.
Opgerold brooddeeg met pizzasaus, salami, uien en paprika en daar nog wat geraspte kaas overheen.
Mini cakemuffins met zwitserse room en suikerglazuur.
Gemaakt voor koningsdag.
Pagina 55 van 79