Paaseitjes gemaakt. Half melkchocolade en half witte chocolade.
Gewone simpele chocolaatjes.
Paasbonbons gevuld met room/praline vulling
Gevulde halve en hele paaseitjes met een room/praline vulling.
Paashaasjes gemaakt van melkchocolade.
Lepeltjes van melkchocolade met een gesuikerd chocolade eitje.
Toefje is van witte chocolade.
Kippen van melkchocolade met accentjes van witte chocolade.
Witte chocolaatjes met een printje voor pasen.
Paasei gemaakt van melk- en witte chocolade.
Ei weegt ongeveer 300 gram
Cupjes gemaakt van pure chocolade.
Vulling is van melk chocolade met hazelnoot smaak.
Paasei van pure chocolade met hazelnoot.
Kuikentjes die uit een ei komen van witte chocolade.
Lollie in de vorm van een paashaas kop. Gemaakt van pure chocolade
Lollies gemaakt van witte chocolade.
Paaschocolade. Gemaakt van voornamelijk melkchocolade.
Maar kan natuurlijk ook gemaakt worden van witte- en pure chocolade.
Gemaakt van melkchocolade maar het kan natuurlijk ook van witte- of pure chocolade.
Paaseieren van pure chocolade.
De decoratie is van icing.
Cupjes van pure chocolade.
De toefjes zijn van pistache chocolade en de decoratie is van een gesuikerd chocolade eitje.
Paasei is gemaakt van melkchocolade.
Ei is ongeveer 15 cm hoog en weegt ongeveer 350 gram.
Paasei gemaakt van witte chocolade.
Ei is ongeveer 15 cm hoog en weegt ongeveer 350 gram
Pagina 5 van 6