Zandkoekjes en speculaasjes.
Koeken gevuld met een schijf appel en zelfgemaakte amandelspijs met kaneel.
Amandelmakronen
Fudge met cranberry's en pistache noten
Luxe mini stolletjes met rozijnen geweekt in rum, bigarreaux, cranberries, hazelnoten en zelfgemaakte amandelspijs.
Luxe kerststol met rozijnen geweekt in rum, bigarreaux, cranberries, hazelnoten en zelfgemaakte amandelspijs.
Kerstkransjes met suikerchips en geschaafde amandeltjes.
Gevulde koeken met zelfgemaakte amandelspijs.
Worstenbroodjes. Niet de mooiste wat betreft de vorm, maar wel de lekkerste worstenbroodjes.
Cupcake met een toef chocolade botercreme.
Bladerdeegschelp met kruidnotenmousse.
Chocoladeletter van pure chocolade.
Letter is zelf gegoten.
Bewaren
Zelfgemaakte doosjes met kerstchocolaatjes. (ook zelfgemaakt natuurlijk)
Ganache gemaakt van slagroom en pure chocolade met rozijnen die geweekt zijn in rum.
Ganache is in blokjes gesneden en door de melkchocolade gehaald.
Lekkere zachte broodjes met gebakken uien en kaas.
Kleine gevulde speculaasjes en een grote gevulde speculaas opgespoten met zwitserse room met gemalen kruidnootjes.
Amandelstaaf gemaakt met zelfgemaakte amandelspijs.
Dit is zelf bedacht en heeft nog geen naam.
Het zijn afwisselend lagen met wafel (meegebracht uit Kroatië ), zachte chocolade met hazelnoot en karamel.
Gemaakt voor Sint Maarten 2014
Pagina 74 van 79