Mini chocolade taartjes met bramencurd, slagroom en een beetje cacao.
Heerlijke hartige oliebolletjes met uien, spekjes en kruiden. Lekker om te eten met chilisaus.
Heerlijke bounty's
Chocoladecake met rode bieten in een hartvorm. Het is een recept van de Amish. De cake is gevuld met chipolata creme.
Chocolaatjes met lieve printjes.
Lolly's in de vorm van dieren. Het zijn vrij grote lolly's
Zachte broodjes met sesamzaad en een vulling van kipfilet en pindasaus.
Koffiebroodjes met een vulling van rozijnen en banketbakkersroom.
Suikerbroodjes met appel en kaneel naar een recept van Robert van Beckhoven.
Eigenlijk moest er ook nog spek in maar die combinatie leek Albert niet zo lekker dus de spekjes heb ik weggelaten.
Puddingbroodjes met een vulling van zwitserse room.
een zacht zoet brood in ene mooie vorm gebakken.
Een soort brioche brood opgerold met banketbakkersroom en dan in een vorm gebakken.
Luxe stolletjes met zelfgemaakte amandelspijs.
Buddha's van pure chocolade gevuld met karamel
Bonbons van pure chocolade met een vulling van karamel
Bonbons van pure chocolade met een vulling van mascarpone, witte chocolade ganache met aardbeien smaak
Bonbons van pure chocolade en aardbeien chocolade met een vulling van mascarpone, witte chocolade ganache, aardbeien vulling.
Figuurtjes zijn gevuld met een slagroomvulling en de hoorntjes zijn gevuld met een spuitchocolade met praline smaak.
Bewaren
Een taartje gemaakt aan de hand van een recept van een kruidnoten toetje
De bodem is van gemalen speculaas met boter. Daarop een mousse van slagroom, mascarpone, speculoos en kruidnootjes.
Pagina 67 van 80