Chocolade cupjes van pure chocolade gevuld met bramen marshmallow.
Truffels van een slagroomvulling met speculaas. Daar een laag witte chocolade omheen en dan door de speculaaskruimels gerold.
Recept zelf bedacht.
Ganache gemaakt van slagroom en pure chocolade met rozijnen die geweekt zijn in rum.
Ganache is in blokjes gesneden en door de melkchocolade gehaald.
Cupjes gemaakt van melkchocolade met een vulling van witte chocolade, gekleurd in blauw of roze.
Zelfgemaakte bounty balletjes. De ene soort is gedecoreerd met kokos en de andere met witte chocolade.
Romige bonbons gemaakt van pure chocolade met praline smaak.
Zelf karamel gemaakt en blokjes door de chocolade gehaald.
Taartjes gemaakt van melkchocolade en gedecoreerd met fondant.
Gemaakt van melkchocolade.
Witte chocolade met een decoratie van fondant.
Gemaakt voor het 45 jarig huwelijk van Fokke en Wijcke Klaveringa
Bonbons met het beertje en de link van mijn website.
Bonbons van melkchocolade met een foto geprint op een schildje van witte chocolade.
Cupjes van pure chocolade.
De toefjes zijn van pistache chocolade en de decoratie is van een gesuikerd chocolade eitje.
Rondje van pure- of melk chocolade met een toef ook van melk of pure chocolade.
Gedecoreerd met een ijskristal van suikerpasta
Rondje van melkchocolade met een toef melkchocolade en een bloemetje van suikerpasta.
Bonbon van witte chocolade.
Deze chocolaatjes zijn erg leuk als kraamcadeautje en ze kunnen ook in andere kleuren gemaakt worden.
Malletje voor de schoentjes is een malletje van www.hittepetaart.nl
Kerstboompje is van witte chocolade.
Onderkantje is van melkchocolade en de toef is ook van melkchocolade.
Het malletje wat gebruikt is komt van www.hittepetaart.nl
Een stukje marsepien uitgestoken in een kerstfiguurtje met hieromheen een laagje melkchocolade en gedecoreerd met gemalen hazelnootjes.
Kan ook gemaakt worden met witte- en pure chocolade.
Melk chocolade rondjes met een toef van melkchocolade en een kerstdecoratie van witte chocolade.
De chocolaatjes kunnen ook in andere variaties, dus van witte- of pure chocolade of een combinatie
Een bonbon van marsepein met een laagje chocolade er omheen, gedecoreerd met een halve walnoot
Kan eventueel met melk- en pure chocolade.
Prijs per 100 gram € 2,00
Pagina 13 van 15