Beertjesbaksels

Bonbons

Bonbons met pistache ganache

Bonbons van pure chocolade met een pistache ganache.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0962.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0968.JPG

Blije truffels

Mijn gekleurde truffels.
Geïnspireerd door de happy truffels maar dan een stuk lekkerder.

De bruine hebben een praline chocolade vulling.

De gele hebben een praline chocolade vulling met citroen.

De groene hebben een witte chocolade pistache vulling

De blauwe hebben een praline chocolade vulling met sinaasappel

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0828.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0852.JPG

 

Verschillende truffels

Een workshop gedaan bij Huize van Wely.

Van links naar rechts:

Pistache truffel - Slagroom truffel - Karamel truffel

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0805.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0807.JPG

Chocolade bonbons en staaf vorm

Bonbons gemaakt van pure chocolade en bewerkt met goudkleurige kleurstof.

Bonbon is gevuld met een pistache ganache van witte chocolade met stukjes pistache.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0698.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0699.JPG

Volcano bonbons van ruby chocolade

Volcano bonbons. De binnenste bonbon is van ruby chocolade en heeft een vulling van ruby karamel.

Daar omheen zit een laagje pure chocolade met wat ruby chocolade.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0684-2.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0685-2.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0688-2.JPG

Bamboe bonbons

Bonbons in de vorm van bamboe.

Gemaakt van melkchocolade met een vulling van witte chocolade / pistache ganache met ook nog stukje pistachenoot.

Ze zijn zo donker omdat ik de mal geairbrushed heb en als laatste de kleur zwart gebruikt heb voor de ondergrond.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0651-2.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0660.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0663.JPG

Logo bonbons voor Studio 10 Zorgatelier

Logo bonbons met een vulling van hazelnoot praline ganache.

Gemaakt voor Studio 1o Zorgatelier in Gilze.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0561.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0578.JPG

Hartjes

Hartjes van pure chocolade met een vulling van sinaasappel ganache met in het midden ook een beetje sinaasappelcurd.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0549.JPG

Telefoon

Telefoon toestel van melkchocolade met een vulling van sinaasappel ganache en in het midden een beetje sinaasappelcurd.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0532-2.JPG

Vogelhuisjes

Deze bonbons zijn gevuld met een praline ganache.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0455.JPG

Vogeltjes

Deze bonbons zijn gevuld met een praline ganache.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0463.JPG

Valentijn 2019

Hele grote lippen en harten.

Ik denk dat ze ongeveer 75 gram per stuk wegen.

Een beste hap dus, maar wel leuk.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0451.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0526.JPG

 

Kruidnootjes truffels

Gemalen kruidnootjes met roomkaas en mascarpone.

De bolletjes zijn door de pure chocolade gehaald en vervolgens door gemalen kruidnootjes.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0353.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons5_IMGP0355.JPG

Rozen bonbons

Gevuld met praline citroen ganache.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMGP1364.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMGP1366.JPG

Egels

Egels van melkchocolade gevuld met een pistache/slagroom vulling

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMGP1276-2.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMGP1280-2.JPG

Walnoten

Bonbons is de vorm van een walnoot.

Gemaakt van melk- en pure chocolade.

Gevuld met marsepein.

Afgewerkt met een halve walnoot.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMGP1166.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMGP1168.JPG

 

Eikeltjes

Eikeltjes gemaakt van melk- en pure chocolade.

Gevuld met een praline ganache.

De bovenkantjes zijn met gold chocolade gedaan.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMGP1164-2.JPG

 

Workshop bonbons

Vorige week een prive workshop gehad en deze bonbons gemaakt.

Nieuwe technieken geleerd en nieuwe vullingen gemaakt.

Bonbons zijn gemaakt met 2 verschillende vullingen.

De croissantjes zijn van pure chocolade met pistache/kardemon vulling.

De torentjes zijn van melkchocolade met praline/citroen ganache.

De bolletjes zijn van ruby chcolade met ruby caramel en crunch.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMG-20181016-WA0001-2b.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMG-20181016-WA0003-2b.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMG-20181016-WA0006-2b.jpg

Workshop is van https://hellens-bakery.nl/workshops?fbclid=IwAR35qB3dVvNhVVIXRqXgVJ0_nKyvUf4rnShd_Vev6eB7dIYO7BGXlzNGYrg

Schilderspaletjes

Schilderspaletjes gevuld met een ganache met cookie likeur en stukjes karamel.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMGP1100-2.JPG

Slagroomtruffels met ruby en framboos/aardbeien

Een slagroomtruffel die omhuld is met ruby chocolade en een laagje suiker met aardbeien/frambozen.

Heel bijzondere smaakcombinatie.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMGP1055-2.JPG

 

2023  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates