Beertjesbaksels

Brood(jes)

Vruchten en noten brood

Brood met krenten en cranberries en allerlei noten.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5606.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5607.JPG

Gember brood

Gember brood.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5601.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5608.JPG

Frikandelbroodjes

En als je kleindochter komt lunchen en heel lief vraagt om frikandelbroodjes.....................

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5528.JPG

Ot en Sien brood

Dit is een broodmix van een bakwinkel in Groningen.
Het is een soort witbrood met wat zaden. Mijn favoriete brood.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5473.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5476.JPG

Roggebrood

Gewoon simpel roggebrood van gebroken rogge.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5298.JPG

Gevuld brood

Brood met rozijnen, krenten, appelstukjes, zonnebloempitten, cranberries, pompoenpitten, hazelnoot en walnoot.
Het is eigenlijk het recept van een Buiterbol maar ik heb het in een gewone vorm gebakken nu.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5196.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5199.JPG

 

Witte broodbol

Een witte broodbol gebakken in mijn nieuwe Emile Henry broodvorm. Super lekker brood met een knapperige korst.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5097.JPG

Kerststollen

Twee kerststollen gebakken met krenten, rozijnen, cranberry's, hazelnoten en bigarreaux en natuurlijk zelfgemaakt amandelspijs.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5084.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5085.JPG

Worstenbroodjes

Het is weel december en als geboren brabander moet je dan worstenbrood eten. Ze zijn heerlijk en ik heb een voorraad in de vriezer dus.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5037.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5042.JPG

Pietenbaret

Pietenbaret gebakken.
Dit is een laag speculaas met daarom een laag zelfgemaakt amandelspijs en bovenop krentenbrood.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5003.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5004.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP5005.JPG

Zuurkool met worst en kaas brood

Brood met zuurkool en worst en kaas. Klinkt misschien als een vreemde combinatie maar is erg lekker. Deze zijn nog een beetje bleek van kleur maar ik had er te veel dus deze zijn niet zo lang gebakken zodat ze nog opgewarmd kunnen worden in de oven.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4731.JPG

Kruidnootjes brood

Wit brood met speculaaskruiden en kruidnootjes.

Voorheen bakte ik het van mix waar de kruiden al in zaten, nu gebakken en zelf samengesteld. Erg lekker en de kruidnoten liggen in de winkels dus dan is het weer tijd voor dit heerlijke brood.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4634.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4637.JPG

Gevulde bol

Brood met een vulling van rozijnen, krenten, appelstukjes, zonnebloempitten, cranberries, pompoenpitten, hazelnoten en walnoten.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4575.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4580.JPG

Koffiebroodjes

Zacht licht zoet brooddeeg gevuld met banketbakkersroom, rozijnen en gehakte hazelnoten.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4340.JPG

Ragoutbroodjes

Bladerdeeg broodjes gevuld met zelfgemaakte rundvleesragout

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4311.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4314.JPG

Witte eierkoeken

Witte eierkoeken.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4267.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4265.JPG

Zeeuwse bolus

Zeeuwse bolussen. Recept van Robert van Beckhoven

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4256.JPG

 

Pretzels

Pretzels gebakken volgens recept van 24kitchen.

Insnijden is nog niet goed gegaan dus dat moet ik volgende keer beter proberen te krijgen.

Maar ze waren erg lekker en de buitenkant had ook echt de smaak van de pretzel zoutjes die je kunt kopen.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4098.JPG

Kaas uien spekjes broodjes

Broodjes met kaas uien en spekjes en kruiden.

Heerlijk om warm te eten.

Liefst opwarmen in de magnetron zodat ze een beetje zacht worden.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP4058.JPG

Krentenbollen met appel en amandel

Krentenbollen met appel en amandel.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes5_IMGP3956.JPG

2024  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates