Broodjes gebakken van tapiocameel met kaas en spekjes en pizza kruiden.
Voorgebakken broodjes met lekkere grove zaden erop. Moeten ook nog afgebakken worden.
Voorgebakken broodjes in de vorm van een eendje. Lekker voor bij het paasontbijt. Ze zijn nog een beetje bleek omdat ze nog afgebakken moeten worden.
Voorgebakken broodjes in de vorm van de kop van een haas. Ze zijn nog een beetje bleek omdat ze nog afgebakken moeten worden.
Haasjes met maanzaad en sesamzaad
Ham - kaas - uienbroodjes
Gevuld met banketbakkersroom en aardbeien jam
Lekkere eierkoekjes.
Gewone witte broodjes in kerstvormpjes. Deze broodjes zijn ook pas half gebakken zodat je ze afbakt voor het eten.
Kleine kerststolletjes met rozijnen, bigareaux, sucade en amandelspijs.
Brooddeeg met gehakt.Dit is een variant met stroganoff gehakt.
Deze kerststol heeft een vulling van rozijnen, sucade en bigareaux en natuurlijk amandelspijs.
Deze worstletter is gemaakt van bladerdeeg met een vulling van gehakt. Het is een hartige variant op de banketletter.
Breekbrood. Dit is half gebakken en je kunt het afbakken op het moment dat je het gaat eten.
Brooddeeg stengels met kaas.
Broodjes met speculaaskruiden met daarin amandelspijs.
Stolletjes van broodmix met speculaaskruiden erdoor en amandelspijs in het midden.
Broodjes in de vorm van een gans.
Gestoomde broodjes met een pittige vulling van gehakt.
Koffiebroodjes, met een vulling van banketbakkersroom en rozijnen.
Pagina 11 van 12