Beertjesbaksels

Brood(jes)

Melkwit

Een melkwit gebakken in een briochevorm

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8909.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8923.jpg

Luxe kerststollen

Kerststollen met cranberries, rozijnen, hazelnoten en zelfgemaakte amandelspijs.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8673.jpg

Stollenkonfekt

Een soort van hele kleine luxe kerststolletjes met zelfgemaakte amandelspijs.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8451.jpg

Kip Bapao

Kip bapao

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8418.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8426.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8430.jpg

Chinois

Een brioche brood met banketbakkersroom en stukjes chocolade.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8280.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8282.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8284.jpg

Brioche

2 Brioche broden

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8084.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8087.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8091.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8093.jpg

Brood met maanzaad vulling.

Het is een luxe broodsoort met een maanzaad vulling.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8011.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8015.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8017.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp8024.jpg

Suiker-gember haasjes

Suiker-gember broodjes in de vorm van een haasje.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp6603.jpg

Paasbroodjes

Paasbroodjes.

Ze zijn een beetje bleek omdat ze alleen voorgebakken zijn en nog afgebakken moeten worden.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp6596.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp6601.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp6602.jpg

Appel-kaneel broodjes

Appel kaneelbroodjes, met amandeltjes.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp6506.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp6502.jpg

Kaas pretzels

Kaas pretzels. In het deeg zit ook nog wat ham en ui voor extra smaak.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp6056.jpg

Brioche

Brioche brood met banketbakkersroom.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp3390.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp3392.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp3394.jpg

 

Konijn

Een brood in de vorm van een konijn.

Alleen is hij nogal groot geworden omdat ik luchtig deeg gemaakt had.

Het brood ging als konijn de oven in en het kwam er als vlaamse reus weer uit.

Op zich vind ik hem wel leuk geworden, maar volgende keer proberen met minder luchtig deeg.

Brood is een beetje ingezakt want het is maar half gebakken omdat hij zo groot werd. Hij zit nu in de vriezer te wachten om afgebakken te worden.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp3090.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp3091.jpg

Pepernotenbol

Brood met kruidnootjes en suikerchips.

Ander vormpje dan afgelopen week en een ander recept.

b_250_167_16777215_00_images_stories_decembervreet_imgp2373.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_decembervreet_imgp2376.jpg

Kruidnootjes brood

Brood met kruidnootjes en suikerchips.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp2346.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp2348.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp2351.jpg

Rozijnen letter

Een rozijnenrbood in de vorm van een letter.

Weer eens wat anders dan een banketletter of worstletter

b_250_167_16777215_00_images_stories_decembervreet_imgp2235.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_decembervreet_imgp2237.jpg

Pizza broodjes

Brooddeeg met tomatenketchup en belegd met salami, gebakken uien en geraspte kaas.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp2135.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp2137.jpg

 

trdelnik

Trdelník is een traditionele taart en zoet gebak, van de Slowaakse stad Skalica . Het is gemaakt van gerold deeg, gewikkeld rond een stok daarna gegrild (in mijn geval in de oven gebakken) en afgemaakt met suiker en amandel mix.

Tegenwoordig wint trdelník aan populariteit als een zoet gebak in Slowakije en de Tsjechische republiek en is erg populair bij buitenlandse toeristen.

Wij hebben het gegeten in Praag en omdat ze zo lekker waren heb ik ze thuis nagemaakt.


b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp1823.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp1824.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp1825.jpg

Krenten- noten brood

Krentenbrood met noten.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp1819.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp1822.jpg

Maanzaadrol

Brood met een vulling van o.a. maanzaad.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp1813.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Broodjes2_imgp1814.jpg

2024  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates