Madeleines met chocolade. Recept van Rutger
Hernhuttertjes zijn brosse koekjes die in kleine vormpjes gebakken worden. Deze zijn met gekonfeite sinaasappelschilletjes
Koekjes met een printje erop.
Nieuwe sheets gekocht waar je van alles mee kunt.
Eindresultaat vind ik niet super mooi maar het idee is wel leuk.
De bodem is van gistdeeg, daarop een laagje banketbakkersroom en daar weer een laagje kruimels overheen.
Eigenlijk gewoon het recept van bokkenpootjes maar dan in een andere vorm.
Crème met pralinepasta er doorheen.
Wafels met parelsuiker.
Heerlijke chocolade koekjes
Het favoriete koekje van koningin Maxima.
Iedereen bakt ze dus dan moet ik ze ook maar even maken.
Stroopwafels uit de koekjesbijbel. Deze zijn van deeg met gist en na het bakken doorgesneden en niet 2 losse koekjes op elkaar geplakt.
Oreo koekjes
Mergpijpjes met creme vulling.
Marsepein is zelf gemaakt.
Gewone simpele spritsen.
De chocolade zoenen gemaakt maar nu met frambozen in de vulling.
Chocolade zoenen gemaakt in een mal.
Het zijn geen speculaasjes maar zandkoekjes met bovenop een chocolaatje in de vorm van een speculaasje, vandaar dat ik ze deze naam heb gegeven.
Zandkoekjes met een chocolaatje bovenop.
Dit zijn "rondo's " maar dan in hartvorm.
Kleine rondo's met zelfgemaakte amandelspijs voor de vulling.
Macarons met een creme met pistache nootjes en compound.
Macarons met een creme met gevriesdroogde frambozen.
Pagina 5 van 21