Grote koek harten.
Pindakaas koekjes met stukjes chocolade.
Koeken van gistdeeg met een laagje banketbakkersroom en kruimels.
Ontbijtkoek met sinaasappelsnippers, heerlijk luchtig en smeuïg zoals hij hoort te zijn.
In dit recept is karnemelk gebruikt.
Harde wafeltjes met chocolade.
Gewoon een simpel en snel koekje.
Deze keer petit four gemaakt met chocolade mascarpone ganache met koffie smaak.
De donkere vulling is van melkchocolade en de licht vulling van witte chocolade.
Ach ja hoe zal ik het noemen, petit four???
Het zijn kleine rondjes van zanddeeg, daarop een toef aarbeien- witte chocolade- mascarpone ganache. Vervolgens in de gesmolten chocolade gedoopt.
Zacht roze macarons met een ganache van witte chocolade met mascarpone en zelfgemaakte aardbeienjam.
De doosjes heb ik ook zelf gemaakt.
Kransjes en kerstmutsjes gemaakt van schuim.
De poppetjes zijn naturel en de hartjes met een laagje glazuur.
Inspiratie opgedaan in Duitsland.
Gewoon voor de fun wat kruidnoten met hazelnoot botercrème gemaakt.
De kruidnoten zijn gekocht.
Kerstkoekjes van marsepein en zelfgemaakte amandelspijs
Kano's met speculaaskruiden en zelfgemaakte amandelspijs.
Koeklaag is van biscuitjes met boter en pindakaas. Daarop een laag chocolade met een beetje pindakaas
Taaitaai in de vorm van een bloem, weer eens wat anders dan een poppetje.
Kokosbollen met pure chocolade
Koeken zijn van bretons deeg met amandelspijs.
Recept van Heel holland bakt.
Een sarah van speculaas.
Appelrondo's gemaakt met zelfgemaakt amandelspijs.
Pagina 11 van 21