Omdat het altijd leuk is om zandkoekjes te bakken heb ik deze in het paasthema gebakken.
Mergpijpjes gevuld met een creme met praline smaak.
Leuk voor de paasdagen.
Bokkenpootjes met een crème met als extra praline pasta en gedoopt in gele chocolade. Gewoon leuk voor de paasdagen.
In het echt is de gele chocolade at minder fel.
De kokosbolletjes met streepjes chocolade zijn normale kokosbolletjes en die zonder de chocolade streepjes zijn met rum-rozijnen.
Pindakaas koekjes met stukjes pinda.
Zandkoekjes in hartvorm met een beetje chocolade.
Gemaakt voor valentijn van een restje koekjesdeeg.
Zomaar even wat recepten uitproberen en ik had een paar mini macarons nodig voor een cookie cake.
Gewoon wat mini spritsjes gebakken in een andere vorm dan de traditionele spiraal.
Macarons met een vulling van aardbeien creme.
Albert wilde geen taart maar stroopkoeken voor zijn verjaardag.
Dit jaar de nieuwjaarsrolletjes gevuld met tiramisu creme. De vulling met de spikkeltjes heeft als extra's nog stukjes chocolade.
Lekkere kniepertjes.
Banketstaaf met zelfgemaakte amandelspijs.
Banketstaaf met zelfgemaakte amandelspijs en amarenakersen.
IJzerkoekjes. Nog veel oefenen maar niet gek voor een eerste keer.
Zandkoekjes gedeeltelijk gedoopt in de chocolade en daarna gedecoreerd met hagelslag en gemalen amandelen.
Leuk koekje voor de herfst.
Een bodem van verkruimelde koekjes met daarom een soort chocolade fudge met pindakaas. Het geheel bestrooid met pinda's.
Gevulde speculaas koeken. Het zijn brosse koeken, volgende keer een ander recept voor zachte koeken.
Oranje koek
Naar aanleiding van het programma heel holland bakt ook spritsen gemaakt.
Pagina 10 van 23