Beertjesbaksels

Diversen

Aardbeien caramel

Caramel gemaakt en een deel van de slagroom vervangen door aardbeienpuree, en er zit ook nog een beetje citroensap in. Lekker om te gebruiken als bonbon vulling. Als je het eet proef je eerst het frisse van de aardbei en daarna heb je het zoete van caramel.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_aardbeien-caramel.jpg

 

Vlierbloesem stroop

Ik had al vlierbloesemsiroop gemaakt maar nog even snel op pad geweest om de laatste vlierbloesem te plukken en daar heb ik stroop van gemaakt.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_20210630_151614.jpg

Éénpersoons ijsjes

Kleine éénpersoons bakjes ijs. Links is pistache en rechts stroopwafel.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_20210627_154039.jpg

 

Vlierbloesem siroop

Zelf vlierbessensiroop gemaakt. Erg lekker, wel een bijzondere smaak. Gewoon een scheutje in water doen maar ik ga er vast ook nog andere dingen mee maken.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_20210615_082256.jpg

Loempia met mihoen

Ik had dat een keer ergens op internet gezien en het stond al heel lang op mijn lijstje om te maken. Mihoen in een jasje. Ofwel mihoen loempia. erg lekker.
Allemaal even groot maken is niet mijn specialiteit maar ze smaken er niet minder om.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_20210614_170742.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_20210614_170841.jpg

Grillworst 3.0

Deze keer heb ik de grillworst gemaakt met kippendijen en belegen kaas. Hij is nu een stuk malser en nog lekkerder dan de vorige keren.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_20210523_165640.jpgb_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_20210523_165724.jpg

 

 

Tiramisu ijstaart

Tiramisu ijstaart in een leuke vorm. Recept van Rutger

b_250_167_16777215_00_images_stories_Kleine-taartjes-gebakjes5_IMGP5911.JPG

Tulbandjes voor de vogels

Tulbandjes van kokosvet met vogelzaadjes.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP5464.JPG

Hangop in een mooie vorm

Hangop met slagroom en aardbeien in een mooie vorm.
De buitenkant is bewerkt met de airbrush.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP5422.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP5424.JPG

Hartige oliebollen

Kleine oliebolletjes met spekjes en uien en kruiden. Erg lekker met chilisaus. (Warm zijn ze het lekkerste)

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP5163.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP5170.JPG

Oliebollen met krenten en rozijnen

Zoals elk jaar weer oliebollen gebakken met krenten en rozijnen.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP5154.JPG

Kip grillworst met kaas

Zelfgemaakte grillworst is zo lekker.

Helemaal als je er oude kaas doorheen doet.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP4908.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP4910.JPG

Loempia taart

Een heerlijke loempia taart. Zeker voor herhaling vatbaar.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_IMGP4535.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Taarten5_IMGP4538.JPG

Grillworst met oude kaas

Grillworst in de herhaling. Op de doorsnede foto zie je niet heel veel kaas maar er zit wel genoeg in.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP4343.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP4346.JPG

Kip grillworst

Omdat de varkens grillworst zo lekker was heb ik ook kip grillworst gemaakt.

Deze is ook erg lekker. Nu ook weer de helft met oude kaas en de helft zonder kaas gemaakt.

Ik weet wel dat wij geen grillworst meer gaan kopen.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP4167.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP4170.JPG

Varkens grillworst

Omdat het warmer gaat worden en chocolade dan lastiger gaat worden en omdat ik alles zelf wil uitproberen ben ik grillworst gaan maken.

Dit is grillworst van varkensvlees. De helft met stukjes oude kaas en de helft zonder kaas. Ik moet zeggen dat hij heerlijk is.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP4150.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP4152.JPG

Pistache roomijsjes

Pistache roomijsjes met chocolade

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP3957.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP3959.JPG

Rozen marmelade

Marmelade van rozenblaadjes uit eigen tuin.

Ik heb roze en donker rode rozen gebruikt. Hele bijzondere smaak.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP3804.JPG

Limoncello en amaretto advocaat

Advocaat gemaakt. De brandewijn is vervangen door limoncello en amaretto.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen_IMGP3759.JPG

Frambozen marshmallow

Deze keer de marshmallow in een vorm gedaan.

b_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP3533.JPGb_250_167_16777215_00_images_stories_Diversen5_IMGP3537.JPG

2021  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates