Mergpijpjes aan de hand van het recept van Heel Holland bakt. Ze waren erg groot maar wel erg lekker.
Ik heb nou eenmaal moeite met klein bakken.
Bewaren
Mini rijstevlaaitjes. Deze stonden altijd al op mijn lijstje om nog een keer te maken want ik ben dol op rijstevlaai met slagroom en chocolade.
Kruimelvlaaitjes van gistdeeg, banketbakkersroom en amarene kersen.
Zelfgebakken aardbeienrondo’s van roomboterdeeg, amandelspijs, zwitserse room, verse aardbeien en een toefje slagroom
Eclairs met chocolade glazuur (de donkere). Deze zijn gevuld met zwitserse room
De lichte eclairs zijn met koffie glazuur en gevuld met slagroom
Mergpijpjes met een mascarpone chocolade aardbeien ganache vulling.
Speculaasslof met zelfgemaakte amandelspijs en gebakken appeltjes met rozijnen.
Chocolade hazelnoot whoopies met bramencreme. Ik heb ronde en hartjes gemaakt.
Hoorntjes gemaakt van een luxe brooddeeg met suikerpareltjes erop. Hoorntjes zijn gevuld met zwitserse room.
Gebakje gemaakt van bladerdeeg en gevuld met zwitserse room.
Bladerdeegschelp met kruidnotenmousse.
Bakjes van zanddeeg met botercr1eme en een braam.
Even restantjes opgemaakt dus.
Bladerdeegschelpen met aardbeienkwark, verse aardbeien en slagroom.
Whoopies met koffie, walnoot en espresso creme
Kleine taartjes met een laagje banketbakkersroom met amandelspijs, daarna een laagje zelfgemaakte bramenjam en bovenop ene laagje kruimels
Appel rondo's
Chocolade whoopies met een aardbeien fluff creme ertussen. De bovenste whoopies zijn versierd met spikkels maar verder zijn ze hetzelfde.
Cakepops.
Cakebolletjes op een stokje gedecoreerd als roos.
Nog een keer kwarktaartjes in een glaasje.
Maar dan met een andere decoratie.
Kwarktaart gemaakt in kleine glaasjes.
Pagina 4 van 6