Beertjesbaksels

Beertjesbaksels heeft een nieuwe look

 

Nieuws van de technische man achter www.beertjesbaksels.nl

De software van de website was verouderd en het design kon na ruim 4 jaar ook wel een make-over gebruiken. Dus ben ik eerst onder de motorkap van de site gedoken en heb daarna de kwast ter hand genomen: www.beertjesbaksels.nl draait nu op nieuwe software en heeft een meer eigentijds en dynamisch uiterlijk gekregen.

In alle nederigheid begrijp ik dat u niet komt voor mijn verhalen over software en grafische designs. En ik kan u dan ook geruststellen dat er één ding niet is veranderd: de overheerlijke creaties van Ingrid. Tijdens de uurtjes dat ik me de laatste haren uit het hoofd zat te trekken, omdat onderdelen van de site niet wilden wat ik wilde, vond ik troost in het lekkers wat mij werd gebracht. Dat was denk ik de doorslaggegevende succesfactor in mijn project.

Mocht je iets zien wat niet goed werkt stuur dan gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan legt Ingrid het probleem wel op mijn bordje. Legt ze er iets lekker naast dan zal ik het proberen op te lossen.

 

 

 

2024  www.beertjesbaksels.nl   globbers joomla templates