Recepten
Peanut Butter bars.
Ingredients
1 cup butter melted
2 cups graham cracker crumbs
2 cups confectioners' sugar
1 cup + 4 tablespoons peanut butter
1 1/2 cups semisweet chocolate chips
Directions
In a medium bowl, mix together the melted butter, graham cracker crumbs, confectioners' sugar, and 1 cup peanut butter until well blended. Press evenly into the bottom of an ungreased 9x13 inch pan. In a metal bowl over simmering water, or in the microwave, melt the chocolate chips with the peanut butter, stirring occasionally until smooth. Spread over the peanut butter layer. Refrigerate for at least one hour before cutting into squares.
Ingredienten:
1 kop boter gesmolten
2 kopjes koek kruimels (ik heb gemalen biscuitjes gebruikt)
2 kopjes poedersuiker
1 kop + 4 eetlepels pindakaas
1 1/2 kopjes halfzoete chocolade chips
In een middelgrote kom de gesmolten boter, koekkruimels, poedersuiker en 1 kop pindakaas goed mengen. Druk gelijkmatig op de bodem van een ingevette 9x13 inch pan. In een metalen kom boven kokend water of in de magnetron de chocolade met de pindakaas smelten, af en toe roeren tot een gladde massa. Verspreid over de pindakaas-koek laag. Laat in de koelkast opstijven gedurende minstens een uur en snij de koek daarna in verkanten . Eventueel kun je nog wat pinda's over de chocolade strooien voor je het geheel in de koelkast zet om op te stijven.