Workshop bonbons

Vorige week een prive workshop gehad en deze bonbons gemaakt.

Nieuwe technieken geleerd en nieuwe vullingen gemaakt.

Bonbons zijn gemaakt met 2 verschillende vullingen.

De croissantjes zijn van pure chocolade met pistache/kardemon vulling.

De torentjes zijn van melkchocolade met praline/citroen ganache.

De bolletjes zijn van ruby chcolade met ruby caramel en crunch.

b_200_150_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMG-20181016-WA0001-2b.jpgb_200_150_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMG-20181016-WA0003-2b.jpgb_200_150_16777215_00_images_stories_Bonbons4_IMG-20181016-WA0006-2b.jpg

Workshop is van https://hellens-bakery.nl/workshops?fbclid=IwAR35qB3dVvNhVVIXRqXgVJ0_nKyvUf4rnShd_Vev6eB7dIYO7BGXlzNGYrg